ساختن سایت

ساختن سایت حرفه ای

مقدمه

یکی از اعتبارات کسب و کار در دنیای مدزن و دیجیتالی امروزی داشتن سایت مناسب است. ساخت سایت روشی است که از آن برای جذب مشتری و جلب اعتماد او استفاده می شود. در این مقاله به بررسی تاثیر ساختن سایت بر بهبود روند افزایش درآمد کسب و کار ها می پردازیم. با ما همراه شوید.

فهرست

ساختن سایت و مراحل آن

مزایای ساخت سایت برای کسب و کار ها

سفارش ساختن سایت حرفه ای در اصفهان


ساختن سایت و مراحل آن

طراحی یا ساخت سایت به معنای ایجاد صفحاتی در فضای اینترنتی است که با قرار دادن اطلاعات مختلفی در رابطه با کسب و کار باعث شناخت ما نه تنها در کشور خود بلکه در کل جهان می شود و به پیشرفت کسب و کار ها کمک می کند.

ساخت سایت و مراحل آن

مراحل ساخت سایت شامل موارد زیر است:

۱- تعیین هدف و مخاطب

قبل از هر چیز باید هدف و مخاطبان مورد نظر برای سایت خود را مشخص کنید. این امر به شما کمک می‌ کند تا در طراحی و محتوای سایت خود بهتر و موثرتر عمل کنید. باید ساخت سایت را با توجه به نوع کسب و کار انجام دهید. به عنوان مثال اگر سایت شما فروشگاهی است باید کاربر راحت بتواند موارد مورد نیاز خود را پیدا کند و از شلوغی بیش از حد سایت جلوگیری شود.

۲- انتخاب دامنه و هاستینگ

دامنه، آدرس سایت شما در اینترنت است و هاستینگ، فضای مورد نیاز برای ذخیره فایل‌ های سایت شما در سرور است. برای انتخاب دامنه باید نام مناسب و قابل حفظی را انتخاب کنید و برای هاستینگ نیز باید فضای مناسب و پهنای باند کافی را انتخاب کنید. نام دامنه بسیار مهم است و حتما باید به صورت انگلیسی انتخاب شود. چون موتور های جست و جو آن را راحت تر پیدا و بررسی می کنند. هاست هم باید دارای حجم و علاوه بر آن سرعت بسیار بالایی باشد. بهتر است از هاست هایی که شراکتی هستند چنانچه ظرفیت مالی مناسب دارید استفاده نشود.

۳- طراحی وبسایت

در این مرحله شما باید طرح و طراحی سایت خود را به یک طراح حرفه‌ ای بسپارید یا خودتان آن را انجام دهید. در این مرحله باید به نکاتی مانند طراحی رابط کاربری (UI)، طراحی تجربه کاربری (UX) و ریسپانسیو بودن سایت توجه کنید. ساختن سایت در صورتی که هیچ دانش و مهارتی در این زمینه ندارید امکان پذیر نیست و حتما باید از افراد و شرکت های معتبر طراحی سایت کمک بگیرید.


بیشتر بدانید!

چنانچه قصد دارید اطلاعات بیشتری در رابطه با بهترین شرکت طراحی سایت بدانید به مقاله طراحی سایت در اصفهان مراجعه کنید.


۴- توسعه و برنامه‌ نویسی

در این مرحله باید سایت خود را به زبان‌ های برنامه‌ نویسی مانند HTML، CSS، JavaScript و PHP پیاده‌ سازی کنید. این مرحله شامل ایجاد صفحات، اضافه کردن عکس‌ ها و محتوا، ایجاد فرم‌ ها و اتصال به پایگاه اطلاعات است.
به طور کلی ساخت سایت به دو صورت وردپرسی و اختصاصی انجام می شود‌. سایت اختصاصی به سایت هایی گفته می شود که تماما با کد نویسی نوشته و طراحی شده است. این کار نیاز به تخصص بالایی دارد و حتما باید توسط یک فرد حرفه ای انجام شود. طراحی سایت وردپرسی هم نیاز به تخصص دارد اما طراحی آن نیازی به کد ندیسی ندارد و کمی راحت تر است. انتخاب اینکه سایت به چه صورت طراحی شود بر عهده ی کارفرما است. هزینه طراحی سایت اختصاصی از سایت های وردپرسی بیشتر است.

۵- تست و عیب‌ یابی

پس از توسعه سایت، باید آن را تست و عیب‌ یابی کنید تا مطمئن شوید که همه چیز به درستی کار می‌ کند و هیچ مشکلی وجود ندارد. در هنگام طراحی سایت ممکن است برخی لینک دهی ها، کلید ها، منو ها و… به درستی کار نکنند و در نتیجه اگر کاربر نتواند از آن استفاده کند باعث کاهش رتبه سایت می شود.

۶- بهینه‌ سازی سایت

در این مرحله باید سایت خود را بهینه‌ سازی کنید تا بهتر در موتورهای جستجو قابل دیدن شود. این شامل استفاده از تکنیک‌ های سئو، بهینه‌ سازی سرعت بارگذاری صفحات و ساختار مناسب URL ها است. در نتیجه برای این کار باید حتما از یک متخصص سئو حرفه ای کمک بگیرید. سئو روش های بسیار مختلفی دارد و برای قرار گرفتن در صفحه اول نتایج جست و جو گوگل نمی توان از اهمیت آن چشم پوشی کرد.

۷- راه‌ اندازی سایت

پس از تکمیل مراحل قبلی، می‌ توانید سایت خود را راه‌ اندازی کنید و آن را به دامنه و هاستینگ خود متصل کنید. باید روی سایت به صورت مداوم فعالیت کنید تا گوگل به پویا بورن سایت شما پی ببرد.

۸- مدیریت و به‌ روزرسانی

یکی از مهم‌ ترین مراحل بعد از ساخت سایت، مدیریت و به‌روزرسانی آن است. باید محتوای سایت خود را به‌روز نگه دارید و در صورت نیاز به تغییرات و بهبودها، آن را انجام دهید.

در نهایت، باید به این نکته توجه داشت که طراحی سایت یک فرآیند مداوم است و برای رسیدن به موفقیت، باید به طور مداوم به آن کار کنید و بازخوردهای کاربران را در نظر بگیرید.

مزایای ساخت سایت برای کسب و کار ها

مزایای ساخت سایت برای کسب و کار ها

۱- دسترسی آسان به مشتریان

با طراحی یک سایت، مشتریان به راحتی می‌ توانند اطلاعات و خدمات شما را در هر زمان و هر مکانی که بخواهند مشاهده کنند، این امر باعث می‌ شود تا دسترسی به مشتریان بیشتر شود و رابطه با آن‌ ها قوی‌ تر شود. نداشتن محدودیت زمانی و مکانی یکی از مزیت های بزرگ سایت های اینترنتی محسوب می شود. زیرا افراد می توانند بدون اینکه دور بودن از مکان اهمیتی برای آن ها داشته باشد، خدمات یا محصولات مور  نیاز خود را دریافت کنند.

۲- افزایش فروش

با داشتن یک سایت حرفه‌ ای، مشتریان می‌ توانند به راحتی از خدمات و محصولات شما خریداری کنند و این باعث می‌ شود تا فروش شما افزایش یابد. همچنین با داشتن فروش و ارسال به سراسر جهانمی توانید کسب و کار خود را بین المللی کنید.

۳- افزایش اعتبار

داشتن یک سایت خلاقانه و کاربردی و با کیفیت، به مشتریان نشان می‌ دهد که شما یک کسب و کار جدی هستید و این باعث افزایش اعتبار و قدرت رقابتی شما در بازار می‌ شود. امروزه یکی از ملاک های ارزیابی لعتبار کسب و کار ها بین کاربران، داشتن سایت است.

۴- تبلیغات رایگان

با داشتن یک سایت، می‌ توانید از روش‌ های تبلیغاتی رایگان مانند سئو و تبلیغات در شبکه‌ های اجتماعی استفاده کنید و این باعث می‌ شود تا هزینه‌ های تبلیغاتی کاهش یابد.

۵- ارتباط مستقیم با مشتریان

با داشتن یک سایت، می‌ توانید به راحتی با مشتریان خود در ارتباط باشید و نظرات و بازخوردهای آن‌ ها را در نظر بگیرید، این امر باعث می‌ شود تا رابطه با مشتریان قوی‌ تر شود و مشتریان به شما اعتماد بیشتری داشته باشند.

۶- محلی برای نمایش محصولات و خدمات

با طراحی یک سایت، می‌ توانید محصولات و خدمات خود را به صورت جامع و قابل دسترس برای مشتریان نمایش دهید، این کار باعث می‌ شود تا مشتریان بهتر با محصولات و خدمات شما آشنا شوند و تصمیم خرید بهتری بگیرند.

۷- افزایش امنیت

با داشتن یک سایت، می‌ توانید از روش‌ های امنیتی مختلف مانند رمزنگاری و پروتکل امن HTTPS استفاده کنید و این باعث می‌ شود تا اطلاعات مشتریان شما در امان باشد و اعتماد آن‌ ها به شما افزایش یابد. کاربران از سایت هایی که احساس کنند امنیت بالایی ندارند خرید نمی کنند و به سرعت خارج می شوند. در نتیجه هنگام طراحی سایت امنیت را جدی بگیرید.

سفارش ساختن سایت حرفه ای در اصفهان

شرکت ها و افراد مختلفی امروزه در زمینه ی طراحی انواع سایت، مشغول به فعالیت هستند. برای اینکه سایتی مناسب داشته باشید باید طراحی آن را به شرکت های معتبر بسپارید. تاکید ما برای دادن کار به شرکت این است که معمولا شرکت های طراحی سایت از افراد در زمینه های مختلف تشکیل می شوند. یعنی یک نفر کار تولید محتوا، فرد دیگر سئو، طراحی سایت و‌… را انجام می دهند. در نتیجه خیال شما از بابت اینکه سایت در صفحه اول نتایج جست و جو گوگل قرار می گیرد، ردحت می شود. یکی از شرکت های معتبر و با سابقه در طراحی و ساختن انواع سایت، سئو، تولید محتوا، تبلیغات و… شرکت مهرگان است. شما می توانید با مراجعه به سایت مهرگان می توانید با نحوه کار این شرکت بیشتر آشنا شوید.

سخن آخر

طراحی سایت در دنیای امروزی یکی از معیار های سنجش اعتبار کسب و کار ها است. به همین دلیل باید از طراحی سایت مناسب با توجه به نوع کسب و کار استفاده شود. همچنین داشتن سایت تاثیر بسیار زیادی در افزایش مشتری و جذب درآمد ایجاد می کند. پس با توجه به مطالب موجود بهتر است برای هر کسب و کار چه بزرگ و چه کوچک از طراحی سایت مناسب استفاده کنید. انتخاب روش طراحی سایت بر عهده ی کارفرما است که یا به صورت وردپرسی و یا اختصاصی با کد نویسی های خاص انجام می شود که در این مقاله به طور کامل به بررسی آن پرداختیم. شما عزیزتم می توانید سوالات خود را در رابطه با طراحی سایت و نکات آن را با ما در میان بگذارید.